Op zoek naar een nieuwe zwembroek?

Op zoek naar een nieuwe zwembroek?

zwembroek herenDe zomer is al even aan de gang, maar een extra zwembroek kan geen kwaad.

Wellicht ben je net die ene mooie zwembroek tegengekomen op het strand of aan het zwembad die je zou willen hebben, of ben je de laatste inkopen aan het doen voor jouw vakantie!

Bij het kopen van nieuwe zwembroeken in de zomer van 2014 is in ieder geval één ding zeker, het kan niet fel genoeg!

De badmode trends van 2014

Ieder jaar verandert de mode weer en dus ook op het gebied van heren zwemkleding. Kijkend naar het aanbod valt al snel op dat felle kleuren weer helemaal hip zijn. In sommige gevallen kan het niet fel genoeg, zelfs het kanariegeel van Dries Roelvink! Dit is echter niet de enige trend van 2014: de zwembroeken worden steeds korter.

De zwembroek van 2014: kort!

Deze trend heeft zich een aantal jaar weten te vergroten en werd steeds meer overgenomen door consumenten. Dit jaar worden korte(re) zwembroeken meer dan ooit tevoren gedragen. Dit betekent dus dat er meer van de benen is te zien. De langere ‘board shorts’ zul je deze zomer zelden zien.

Tip: band boven je zwembroek

De band van een boxershort boven een broek was al langere tijd een trend die je steeds meer terug zag komen. Na een aantal jaar zag je dit ook terugkomen bij de heren badmode. Merken als Björn Borg en Diesel hebben hier nu een aantal van hun modellen aangepast: de rand boven de zwembroek lijkt op die van een boxershort! Hierdoor is het niet meer nodig om een boxershort onder de zwembroek te dragen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram