Kleur, kleur, kleur, ook voor mannen!

Kleur, kleur, kleur, ook voor mannen!

sliderVoor mannen was mode lange tijd saai. Een polo, een donkere jeans en een paar nette schoenen, veel keuze was er niet. Inmiddels is er voor mannen net zoveel keus als vrouwen. Dit seizoen dragen de mannen zelfs felle kleuren.

Wanneer je kleuren goed combineert als vrouw, bijvoorbeeld door een paar knalrode pumps, een witte rok en een rode top in dezelfde tint als de schoenen, voel je je hip. Een look die je voordelig samenstelt bij your look for less. Deze stijl kunnen mannen nu ook dragen. Uiteraard laten zij de rok achterwegen, maar kiezen zij voor een paar felle rode loafers en een hippe rode blouse.

Blauw en rood gaan ook prima samen. De meeste mannen hebben wel een blauwe blouse of colbert in de kast liggen, deze combineer je met een rode broek. Ook een rood jasje kan hip zijn. Hoewel veel ouderen mannen dit dragen om zich weer jong te voelen, past dit ook perfect bij de jonge generatie door de vlotte snit en fijne materialen, zoals leer of suède.
Ook sport chic is een trend die je bij mannen ziet.

Zij dragen dan bijvoorbeeld nette gele schoenen en een sportieve jas met gele details, zoals strepen. Een nette broek mag alweer enige tijd gedragen worden met een paar vette gympies. Deze schoenen kom je in allerlei kleuren tegen, maar de meeste mannen blijven toch weg van roze en paars. Wel zie je dat mannen met een donker pigment heel goed wegkomen met zacht of donkerpaarse kleding.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram