OUTFITTERY – perfect gecombineerde outfits

OUTFITTERY – perfect gecombineerde outfits

outfittery_teaser_darkMannen, hoort en zegt het voort! Van nu af aan hoeven we ons niet meer te kwellen met overvolle winkels met te weinig en te kleine pashokjes. Nooit meer de juiste spijkerbroek of overhemd vinden in de overkill van aanbod op een internetsite voor kleding; nu is er OUTFITTERY!

OUTFITTERY gelooft dat de meeste mannen wel iets beters te doen hebben als shoppen voor kleding in onze waardevolle vrije tijd. Daarom biedt de website de kosteloze service aan om door middel van een persoonlijke stylist, een box met kleding samen te stellen die vervolgens gratis thuis- of naar het werk gestuurd wordt. De boxen worden gevuld met hoogwaardige merkkleding welke op het gemak uitgeprobeerd kunnen worden, daar waar je het meest thuis voelt: thuis! In de boxen zitten zo’n 2 a 3 outfits welke pas afgerekend worden nadat is beslist welke artikelen behouden worden, de rest kan weer in de box en worden zonder kosten teruggestuurd.

Een innovatief concept dus welke het leven van mannen een stuk gemakkelijker maakt. Outfittery kledingboxGeen abonnementen waar je moeilijk vanaf komt, jij bepaalt wanneer je weer een nieuwe box wilt bestellen. De stylisten zijn allemaal geschoolde fashion-professionals die voor een ieder de gepaste outfits weten samen te stellen. HOE vraag je je af?

Na een korte vragenlijst ingevuld te hebben met je maten, stijl en prijsindicatie die je over hebt voor verschillende onderdelen van je outfit, maak je een afspraak met je stylist. Deze belt je op de door jou gekozen tijd en dag op waarbij in 10-15 minuten kennis gemaakt wordt en wat details besproken worden m.b.t. je wensen en eisen. Daarna wordt de box klaargemaakt en heb je binnen 10 dagen je box thuis of op het werk. Vervolgens heb je 10 dagen de tijd om alles te proberen en eventueel mensen uit je omgeving om feedback te vragen. Makkelijk toch?

OUTFITTERY is in 2012 OUTFITTERY geboren. De twee ‘moeders’ komen uit de Berlijnse Rocket stal (Zalando, Groupon, HelloFresh, eDarling etc.) en zij hebben het bedrijf in de Duitstalige landen al tot marktleider gemaakt. Met meer dan 100.000 klanten en 150 hoogwaardige merken, die het premium concept van OUTFITTERY al hebben herkend, zijn nu Nederland en België aan de beurt.

Dus heb jij weinig tijd en zin om te shoppen, dan is OUTFITTERY er speciaal voor jou. Je loopt er altijd tip top bij, en dat terwijl je op de koopavond of op zaterdag, goedgekleed gewoon lekker je eigen ding hebt kunnen doen!

OUTFITTERY – echte mannen laten zich kleden!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram