iPhone 6 al aangekondigd op Amazon?!

iPhone 6 al aangekondigd op Amazon?!

iphone6 vs iphone5cAmazon wil graag de eerste zijn die een bepaald product aanbiedt.

Na het (te) vroeg aanbieden van het videospel Mass Effect 4 (de game werd al aangeboden op de site voordat de uitgever hem had aangekondigd). Bood Amazon deze week opnieuw een product te vroeg aan.

Zo leek de iPhone 6 al te koop te zijn, nog langere tijd voordat de iPhone 6 introductie is geweest.

iPhone 6 te bestellen in Japan?

Hoewel Apple nog geen enkele officiële mededeling heeft gedaan over haar nieuwste vlaggenschip, werd deze al doodleuk aangeboden op de Japanse site van Amazon. Inmiddels is de fout hersteld en is de bewuste webpagina alweer offline gezet, maar gelukkig hebben we de foto’s nog. Van het onderstaande screenshot van de vertaalde pagina valt veel interessants af te lezen.

iPhone 6 bestellen

Screenshot van de bewuste pagina op Amazon

Interessante gegevens iPhone 6 gelekt

Als de gegevens op Amazon klopten dan kunnen we het volgende over de iPhone 6 zeggen. De nieuwe telefoon van Apple zal zoals verwacht verkrijgbaar zijn met een scherm van 4,7 inch en draaien op iOS8. De iPhone 6 zal beschikbaar zijn met 64GB intern geheugen. Volgens de Amazon zullen de afmetingen ervan 13 x 6,5 x 0,7 cm zijn.

Maar of ze kloppen?

De afbeelding op de Japanse site is waarschijnlijk een mockup. Al komt het dunne design waarschijnlijk wel overeen met de uiteindelijke iPhone 6. Wat verder opvalt is de prijs: 139.999 Yen. Dit is iets meer dan 1.000 euro, een zeer onwaarschijnlijke prijs. Gezien deze duidelijk niet kloppende gegevens valt te bezien wat er verder juist is van wat Amazon voortijdig met ons deelde.

We zullen het pas weten als Apple de iPhone 6 officieel zal aankondigen.

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram