Gespot! The beard @ New York Fashion Week

Gespot! The beard @ New York Fashion Week

BaByliss For Men De baard, hét accessoire van de man tijdens New York Fashion. Een baard, ouderwets en stoffig?

Helemaal niet! De meest fashionable mannen werden gespot bij de fashionshows mét baard!

In alle soorten en maten kwamen ze voorbij: van een nonchalant drie dagen baardje tot opvallende, lange baarden. Wie had ooit gedacht dat de baard eigenlijk het accessoire van de man zou worden?

En zo’n stylish beard kan nu heel gemakkelijk zelf worden getrimd!

Met de sportieve en solide multifunctionele Styling SetX-8 en X-10 van BaByliss For Men kan met groot gemak en precisie de perfecte fashionable baard naar jouw persoonlijke style worden gecreëerd.

De Sets zijn uitgerust met diverse opzetstukken en kammen voor het trimmen, bijwerken en stylen van haar, baard, neus en oren. De X-10 is zelfs uitgerust met een Bodygroom opzetstuk voor het bijwerken van lichaamshaar. Beide Styling Sets zijn multifunctioneel en hebben een handige opbergstandaard waarmee het scheerapparaat binnen no time is opgeladen.

De X-10 onderscheidt zich van de X-8 doordat het gehele lichaam getrimd kan worden. Bovendien zijn de Styling Sets zowel bruikbaar mét snoer als zonder snoer en zijn ze beide voorzien van ultra scherpe messen met Wtech Technology voor 25% sneller scheren!

Blijf op de hoogte van de laatste baardtrends voor mannen en volg BaBybliss For Men op Facebook.

Review Mannenstyle.nl X-8

Wij hebben de E835E – Styling kit mogen testen en is een ideale grooming set voor haar, baard & lichaam! De complete scheerset is waterproof, geschikt voor elk haar type en ziet er top uit.

Multistyling in een handomdraai en een ideaal scheerapparaat om deze zomer goed voor de dag te komen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram