10 Originele Kado Tips Vrouwen

10 Originele Kado Tips Vrouwen

kado vrouwenIeder jaar weer is ze jarig. Over je vriendin hebben we het natuurlijk. Of je vrouw. En word je wat ouder? Dan verwacht ze op de tweede zondag van mei ook een cadeautje van je. En met Valentijnsdag ook.

Cadeautjes zoeken voor je vrouw valt niet mee. En met een bosje bloemen kun je niet meer aan komen tegenwoordig. Daarom dachten we: laten we eens wat niet-zo-voor-de-hand-liggende cadeaus voor je op een rijtje zetten. Dus: plaats dit artikel sowieso in je bookmark balk of favorietenlijstje… je zal ‘m nog vaak nodig hebben de komende jaren.

1. Bureaukalender

Werken jullie allebei fulltime? Dan is het vast niet erg om elkaar wat vaker te zien dan alleen in de avonduren. Hoe? Door een eigen kalender te laten drukken! Eén ding is zeker: ze zal ermee pronken bij haar collega’s!

2. Workshops!

Bonbons maken, sushi rollen, enzovoorts. Een workshop is leuk! En heb je zelf geen zin? Geef haar dan een dagje workshoppen met haar beste vriendin… heb jij een lekker dagje voor jezelf :).

3. Huishoudbonnen

Pas op dat je jezelf niet te diep in de vinger snijdt… maar het is gegarandeerd bingo als je je vriendin of vrouw huishoudbonnen geeft. Bovendien ben je voordelig uit. Qua geld dan hè… met huishoudbonnen bedoelen we dat je zelf tegoedbonnen maakt met ‘één keer stofzuigen’ en ‘dweilen op zondag’ enzovoorts. Je vriendin kan de bonnen bij jou inruilen, zodat jij “haar taken” overneemt. Succes…

4. Honingmassage

Een wat?? Een honingmassage! Hoe leuk? En geloof ons… je gaat er zelf ook van genieten, no doubt!

5. Foto op hout

Romantisch doen? Slim! Laat een mooie foto printen OP HOUT! Origineel en romantisch, toch? Voor € 30,00 ben je klaar. Bestellen kan op www.yoursurprise.nl/foto-op-hout.

6. Een vuurkorf

Tja, wie vindt een vuurkorf nou niet gezellig en sfeervol in de zomermaanden? Je vriendin of vrouw ongetwijfeld wel! Bestellen dus, en koop er ook een fles wijn bij, zodat ze de romantiek begrijpt!

7. Een avondje televisiestudio

Is de gek van Life 4 You? Of juist van Pauw en Witteman? Je kan heel veel tv-shows kosteloos een keertje bijwonen. Kosteloos! Origineel toch? Doe er nog een etentje bij en je steelt de show! Bovendien heb je er zelf een leuke dag van.

8. Tafellinnen

Vrouwen zijn dol op bloemen. Wij begrijpen dat niet zo. Hetzelfde geldt voor een chique tafelkleed. Daar kunnen vrouwen van wegdromen. Kopen dus, Cottona.nl is een goede tip!

9. Kansspelloten… en dan veel!

Heb je je vrouw wel eens voor € 50,00 krasloten gegeven? Geloof ons dat ze dat leuk vindt. Immers is de kans dat ze op z’n minst op één lot € 20,00 wint heel groot. Doen dus! Je hebt bij de Primera al loten voor 1 of 2 euro per stuk!

10. Haar eigen parfum!

Je kan parfum kopen. Chanel bijvoorbeeld. Maar ja, die heeft iedereen al. Geef haar daarom een workshop parfum maken! Bijvoorbeeld in Den Haag bij Urbanoasis. Gegarandeerd een succes!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram