Gratis sokken bij Bjorn Borg ondergoed

Gratis sokken bij Bjorn Borg ondergoed

ms sokHet Zweedse ondergoed merk Bjorn Borg is een gevestigd begrip in de ondermode branche. De opvallende boxershorts hebben kleurige en opvallende prints waar je je ogen niet af van kan houden. Om deze kleurig look compleet te maken brengt Bjorn Borg ook ieder seizoen bijpassende sokken uit.

Hippe Bjorn Borg sokken

Naast het uitgebreide assortiment opvallende boxershorts vind je bij Dimenno.nl een ruime collectie Bjorn Borg sokken met bijpassende prints. Deze sokken zijn ieder seizoen verkrijgbaar in nieuwe motieven en vrolijke kleursamenstellingen.

Door het gebruik van 85% katoen, 13% polyamide en 2% elastan hebben Bjorn Borg sokken een prettige pasvorm en blijven ze de hele dag goed zitten. Deze trendy sokken van Bjorn Borg zijn leuk om te combineren onder een jeans. Met deze kleurrijke sokken en je weet zeker dat je iets unieks aan hebt!

Trendy Bjorn Borg ondergoed voor het hele gezin.

Tegenwoordig is Bjorn Borg ondergoed dan ook niet meer weg te denken uit ondergoed la ms boxervan de Nederlandse mannen, vrouwen en kinderen. De comfortabele stofsamenstelling en unieke prints zorgen voor een perfecte combinatie tussen kwaliteit en fashion.

Het meest bekend model is de Bjorn Borg short for Him. Deze heren boxershorts hebben lange pijpjes en kleurrijke prints. Naast deze fun serie heeft Bjorn Borg ook de klassieke Heritage serie met subtiele kleuren en opdrukken.

De dames collectie Bjorn Borg bestaat tegenwoordig niet meer alleen uit comfortabele mini shorts met unieke prints. De sexy kanten hipsters en strings en Love All slips geven het sportieve merk een pikant randje.

Ook voor kinderen is de witte boxershort passé! Zij kunnen hun billen ook in super stoere Bjorn Borg boxershorts hullen en dezelfde shorts dragen als papa of mama. Deze Boy’s shorts hebben net als de heren shorts opvallende prints.

Sportieve pyjama’s voor heren

Naast de opvallende boxershorts en sokken vind je bij Dimenno ook een ruime keuze Bjorn Borg pyjamabroeken. Deze super comfortabele flanellen pyjamabroeken voor heren zijn ze lekker warm en voelen zacht aan. Bjorn Borg pyjamabroeken zijn ideaal voor de koudere nachten maar ook uitermate geschikt om lekker mee op de bank te hangen.

Gratis Bjorn Borg sokken bij Dimenno!

Bij Dimenno.nl vind je online een compleet aanbod Björn Borg ondergoed voor dames, heren en kinderen. Om jouw outfit af te maken ontvang je nu een gratis paar Bjorn Borg sokken bij besteding vanaf €50,- aan Bjorn Borg artikelen. Nu ben je helemaal verzekerd van uniek en kleurrijk Bjorn Borg ondergoed onder je kleren. (m.u.v. afgeprijsde artikelen)

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram