De 5 beste iPhone apps voor mannen

De 5 beste iPhone apps voor mannen

De App Store van Apple bevat inmiddels meer dan 1 miljoen apps, wat het steeds moeilijker maakt om het kaf van het koren te snijden. De online app-winkel puilt immers uit van de games, foto- en social media-apps waar je wellicht niet direct op zit te wachten. Omdat het lastig is apps te vinden die aansluiten bij jouw voorkeuren en levensstijl heeft iPhoned.nl 5 apps uitgelicht die op geen enkele iPhone mogen ontbreken. Enjoy!

1. Runkeeper (gratis)

Wat betreft sport-apps zijn er weinig opties beter dan Runkeeper. Deze app, die is geoptimaliseerd voor de meest recente versie van iOS, houdt gemakkelijk je hardloop- of wielerprestaties bij. Je ziet op een kaartje welk parcours je hebt afgelegd en krijgt een overzicht van onder andere je snelheid, verbrande calorieën en hoeveel kilometer je hebt gelopen, gerend of gefietst. Je prestaties worden nauwkeurig gemonitord en het is eenvoudig om doelen te stellen en je sportmaatje in een activiteit te taggen.

2. Analog Camera (1,79 euro)

In tegenstelling tot de camera-app van je iPhone en apps als Instagram verbetert Analog Camera juist de kwaliteit van de foto’s die je met je smartphone schiet. De app bevat drie cameramodi waarmee het maken van de perfecte foto gemakkelijker wordt. Zo heb je de beschikking over handmatige camera-instellingen en hulplijnen voor je compositie. Daarnaast is de interface functioneel en prettig in gebruik. Vanuit Analog Camera deel je foto’s via Twitter, Facebook, Instagram en e-mail. De app kost iets meer dan anderhalve euro, maar is dat bedrag dubbel en dwars waard.

3. Waze (gratis)

Deze navigatie-app is onmisbaar wie dagelijks of in ieder geval regelmatig achter het stuur zit. Waze biedt gratis navigatie en gebruikt mobiel internet om je op de hoogte te houden van het verkeer en eventuele files en flitsers. Dankzij een grote community heb je altijd de beste verkeersgegevens tot je beschikking en omzeil je gemakkelijk files en snelheidscontroles. De slimme app bevat gesproken navigatie en zorgt voor alternatieve routes wanneer de snelweg dichtslibt met verkeer.

4. Tinder (gratis)

Tinder is een gratis app om nieuwe mensen in je omgeving te ontmoeten. Nadat je deze koppelt met je Facebook-account kun je direct aan de slag met het ‘liken’ en afkeuren van vrouwen of mannen. De app toont een naam, gedeelde interesses en foto’s, waarna je naar links en rechts veegt om een oordeel over de desbetreffende persoon te vellen. Is de goedkeuring wederzijds, dan start een chatgesprek en kun je hem of haar beter leren kennen. Tinder is razend populair in Nederland en de eerste Tinder-dates waren dan ook slechts een kwestie van tijd!

5. Duolingo (gratis)

De talen-app Duolingo bestaat inmiddels iets langer dan een jaar en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de beste apps in de App Store. Met het programmaatje leer je op een laagdrempelige manier nieuwe talen als het Spaans, Frans, Duits of Portugees. Duolingo is opgedeeld in onderdelen, waarbij je elke keer maximaal 3 fouten mag maken. Naast het schrijven van woordjes en zinnen wordt ook je spreekvaardigheid getoetst middels de microfoon van je iPhone. Na afloop van elk onderdeel krijg je op basis van je prestaties een score. Deze kun je vervolgens vergelijken met vrienden en andere Duolingo-gebruikers. De talen-app wordt regelmatig van nieuwe talen voorzien.

Op zoek naar meer apps voor je iPhone? Check dan het apps-overzicht!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram