Mannen trends herfst 2013

Mannen trends herfst 2013

herfstrends herenmodeLangzaam gaat ze zomer over in de herfst. Het wordt steeds bewolkter en al vaker hoor je dat mensen leuke najaarsitems hebben aangeschaft. Veel winkels zijn op dit moment druk bezig met de voorbereiding van de herfst etalages en grote online webshops zetten nu hun herfst collecties al online. Om je alvast te inspireren voor dit najaar, staan hier een aantal trends op een rijtje.

http://pinterest.com/pin/248542473157688434/

The English schoolboy
Deze stijl is vooral veel te zien in de Italiaanse modewereld op het moment. Hoge kragen met mooie truien erover die gemaakt zijn van dunne stoffen. Draag hier een gekleurde broek van Cast Iron van Bulls & Birds bij om je outfit wat stijlvoller te maken. Bij deze stijl gaat het er vooral om dat je kiest voor kwalitatief goede kleding en dat je de juiste kleuren met elkaar weet te combineren.

2

http://pinterest.com/pin/172614598189664862/

Avontuurlijke stijl
Een avontuurlijke stijl op zijn jaren vijftig. Dat is wat er op de catwalk veel te zien was. Mannen met leren rugtassen en kleding waar je mee op reis kunt. Het idee is dat jij je kleed alsof je een lange reis gaat maken. Dan moet je natuurlijk warm aangekleed zijn. Bijvoorbeeld met een mooie lange jas. Ook dikke sjaals en stoere boots horen bij deze stijl. Dit natuurlijk wel allemaal op zijn gentleman’s chique, want het moet wel fashionable zijn.

http://pinterest.com/pin/466685580106732751/

Stoere jongens
Als je nu door een winkelstraat loopt, dan zal het je vast opvallen dat veel mannelijke modellen die in de etalages te zien zijn, onder de tatoeages zitten. Met tatoeages kun je o het moment een fashion statement maken. Is dat toch iets te drastisch, laat dan je baard staan. Baardjes zijn de trend deze herfst. Als je dan alsnog een statement wilt maken, laat je snor dan wat langer groeien en maak er een krul in. Het is een beetje de seventies look die weer terug komt deze herfst.3

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram