Houten zonnebrillen van Feelwood

Houten zonnebrillen van Feelwood

feelwood zonnebrillenDat we je op de hoogte houden van de nieuwste mode wist je al.  Daarom moéten we je vertellen over de houten zonnebrillen van Feelwood. De zonnebrillen van Feelwood zijn van hout wat ze uniek en hip maakt.

Over Feelwood
Feelwood is een initiatief van 2 jonge ondernemers die het er over eens waren: Vrijwel alle zonnebrillen lijken op elkaar, en daar moet verandering in komen. Al snel kwam het idee om met houten producten te gaan werken en niet veel later was er het eerste design van een houten zonnebril. Het mooie is dat alle producten met de hand en van top kwaliteit hout gemaakt worden, zo heb je dus echt one-of-a –kind producten. Geen enkele is exact hetzelfde. Daarnaast plant Feelwood voor elk verkocht product een nieuwe boom, om zo een goede bijdrage te leveren aan de natuur. Top toch?

Houten zonnebrillen
Wat leuk gedaan is, is dat de zonnebrillen allen namen hebben gekregen van grote of speciale bomen. Zo is er bijvoorbeeld de ‘Sherman’, deze is vernoemd naar de grootste boom ter wereld die ontdekt is door William T. Sherman. De houten zonnebrillen zijn echt een gave accessoire voor deze zomer. Een unieke en in het oog springende zonnebril feelwoodcompleet met gegraveerd logo, een echte musthave voor iedere modefanaat. Standaard wordt er bij elke zonnebril een Feelwood case geleverd zodat je hem altijd goed kunt opbergen.

Gratis verzending
Momenteel rekent Feelwood als openingsactie geen verzendkosten.  Dus haal ‘m in huis, die houten zonnebril. Voor slechts € 49 heb jij er één op je deurmat liggen.

www.feelwood.nl

P.S. Houdt Feelwood in de gaten, binnenkort meer modeproducten van hout.. 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram