Zonnebrillen voor mannen bij brillen24

brillen24 online

Zonnebrillen voor mannen bij brillen24

brillen24 onlineMet het zomerse weer in aantocht is het voor steeds meer mannen een prioriteit om een leuke en goede zonnebril uit te zoeken. Deze bril moet goed werken tegen de sterke zonnestralen, maar uiteindelijk vinden veel mannen het ook belangrijk dat de zonnebril iets toevoegt aan hun (stoere) look.

Zonnebrillen zijn er in alle soorten en maten en daarom zal hieronder een vergelijking gemaakt worden tussen een aantal verschillende (populaire) modellen zonnebrillen.
Natuurlijk heeft ieder zijn eigen smaak, maar het is altijd fijn om een goed idee te hebben van wat er op dit moment vooral te verkrijgen is.

Allereerst kijken we naar één van de populairste modellen van de afgelopen jaren, de pilotenbril. Deze bril was in de jaren ’80 niet uit het straatbeeld weg te denken. Echter, ook sinds een aantal jaren zien we ontzettend veel mensen met een dergelijke bril lopen. Deze pilotenbril heeft een glas wat tussen het ronde en het vierkante in zit. De pootjes van deze brillen zijn vaak erg smal en zijn vrijwel altijd zilverkleurig. Uiteraard kunnen de glazen en de pootjes naar eigen (kleuren) wens worden ingevuld.

Als tweede zullen we kijken naar de wayfarer. Bekend geworden door de bekende fabrikant Ray-Ban, maar tegenwoordig in productie gebracht door bijna alle merken. Deze bril heeft glazen die naar het vierkante/rechthoekige toe lopen. Het montuur heeft, in tegenstelling tot de pilotenbril, vaak wat dikker materiaal en bredere pootjes. Door de populariteit van deze bril, is ze te vinden in ontzettend veel verschillende formaten en soorten. Door de bredere pootjes, is een motief een vaak gezien verschijnsel bij deze brillen. Dit heeft als positieve bijkomstigheid dat een bepaald motief minder in het straatbeeld voorkomt en dat je jezelf dus kunt onderscheiden van anderen.

Naast deze twee populaire modellen, hebben we natuurlijk ook altijd nog de tijdloze sportieve zonnebril. Vaak met wat ovalere, meer langwerpige glazen en een montuur met wat langere pootjes. Deze zonnebrillen worden vaak gedragen door sportieve types en dit doen zij zowel tijdens als voor en na het sporten. Ook deze brillen zijn er in alle soorten en maten. De monturen zijn er in alle mogelijke kleuren van de regenboog, waardoor deze altijd gecombineerd kunnen worden met de outfit van de dag.
De glazen zijn vaak donker, aangezien dit handig is bij het sporten. Ze spiegelen vaak en daarnaast bevinden zich in de glazen vaak ook allerlei kleuren.

Als laatste komen we bij het meest standaard model van de zonnebrillen. Ook dit is een tijdloze bril die vrijwel alle mannen goed kunnen hebben. De vaak rechthoekige donkergroene glazen zijn tekenend voor deze bril. Daarnaast is ook het smalle montuur een kenmerk dat niet vergeten mag worden. Dat het een tijdloze bril is blijkt wel uit hoe lang we deze zonnebril al terugzien in het straatbeeld. Verschillende typen mannen worden regelmatig met een dergelijke bril gezien en dat maakt ook dat deze zonnebril voor iedereen geschikt is.

Uiteraard zijn er nog veel meer soorten modellen zonnebrillen. Dit is echter een greep uit de populairste modellen welke de laatste jaren vaak gezien worden. Zowel in ons land als in het buitenland.

Voor een aantal voorbeelden van bovenstaande modellen en andere soorten zonnebrillen kunt u een kijkje nemen op www.brillen24.nl.
Hier kunt u wellicht ideeën opdoen voor uw eigen smaak en stijl.

Uiteraard heeft iedereen een andere smaak en zal iedereen het ene model mooier vinden dan de ander. Dat geeft natuurlijk niets. Elke man moet dragen wat hij mooi vindt en waar hij zich goed bij voelt en dat geldt natuurlijk ook voor het soort zonnebril.

 

Post a Comment

#Volg ons op Instagram