De heren zomer pantoffels van UGG

UGG Australia herenschoenen

De heren zomer pantoffels van UGG

UGG Australia herenschoenenDe Actieve levensstijl voor mannen

Actieve heren opgelet: de voeten verdienen deze zomer alle aandacht. Tegenwoordig zijn de meeste mannen van de vroege morgen tot de late avond constant in de weer, zonder erbij stil te staan hoeveel de voeten te verduren hebben onder de zeer actieve en veelal hectische levensstijl. De zorg voor de voeten begint met het aanschaffen van comfortabel en trendy schoeisel.

De heren zomer pantoffels van UGG zijn ontworpen met het oog op een actief leven, waarbij de schoenen niet alleen het nodige comfort bieden, maar bovendien gezien mogen worden.

Een actieve levensstijl vraagt om geschikte schoenen

Of men nu aan het werk is, gaat sporten, de kinderen meeneemt naar een pretpark of de tuin in orde maakt, de voeten ondervinden veel druk gedurende een doorsnee dag. Het hele lichaamsgewicht steunt op de voeten, terwijl deze ook voor behoud van het evenwicht zorgen en de rug ondersteunen. Alhoewel het aanlokkelijk lijkt om goedkope schoenen aan te schaffen, is dit niet aan te raden. Een goedkope schoen is geen garantie voor kwaliteit en de vereiste ondersteuning van de voeten en rug. Ook de kwaliteit van het gebruikte materiaal verschilt van goede, maar iets duurdere schoenen, waarbij gebruik gemaakt wordt van natuurlijke grondstoffen die de voeten het benodigde comfort geven en voor een goede steun en balans zorgen.

Investeren in goede schoenen

Op zoek naar een goede schoen, dient de juiste maat als uitgangspunt genomen te worden. Een te kleine schoen zal de voeten afknellen, waardoor de bloedtoevoer naar de voeten afneemt, met pijn tot gevolg. Te grote schoenen daarentegen bieden geen houvast en ondersteuning en kunnen zelfs tot gevaarlijke situaties, zoals een val, leiden. De anatomie van de voeten speelt eveneens een rol bij de keuze voor nieuwe schoenen. Een hoge of lage wreef, brede of juist smalle voeten, het zijn allemaal zaken waarmee men rekening dient te houden bij de aanschaf van een nieuw paar schoenen. Investeren in een goed paar schoenen is eerder noodzaak dan overbodige luxe. Door de warmte tijdens de zomermaanden zal het lichaam sneller vocht vasthouden en voeten opzetten. Ook neemt de hoeveelheid transpiratievocht toe, terwijl de warmte uitnodigt tot een actiever leven. Om de voeten te ontzien is een ergonomisch ontworpen voetbed, dat zich geheel aanpast aan de voeten te prefereren.

Het gebruik van natuurlijke materialen zorgt voor luchttoevoer, waardoor de voeten kunnen ademen en minder opzetten en zweten. Een stevige, flexibele zool biedt bovendien optimale steun aan voeten en rug. Herenschoenen van UGG hebben een leren binnen – en buitenkant, een robuuste zool en ergonomisch voetbed en zijn de perfecte zomerschoenen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram