De meest luxe hotels van Europa

De meest luxe hotels van Europa

villadesteIn welke hotels slapen de rijken op aarde? Lees verder en sta versteld over de plekken waar beroemdheden, royalty en jetsetters hun vakantie doorbrengen.

Hieronder staan de vijf meest luxueuze hotels van Europa, een goede inspiratiebron voor je eigen mannenvakantie.

Villa d’Este, Comomeer, Italë Vanaf €660 per nacht

Dit palazzo hotel aan het Comomeer ademt luxe en is al meer dan een eeuw de uitvalsbasis voor royalty, beroemdheden, miljardairs en jetsetters in Italië. Een lijst van de meest uitbundige hotels zou niet compleet zijn zonder vermelding van Villa d’Este met zijn iconische drijvende zwembad, prachtige antieke meubels en chefkok Luciano Parolari.

www.villadeste.com

Le Meurice, Parijs, Frankrijk Vanaf €830 per nacht

Le Meurice is prachtig gelegen tegenover de ‘Jardins des Tuileries’ en tussen de Place de la Concorde en het Musee du Louvre. Al sinds 1835 is Le Meurice het meest luxe hotel van lemeuriceFrankrijk. Het hotel combineert prachtige 18e-eeuwse architectuur met de comfort en elegantie van nu. De Arc de Triomphe, Place de la Concorde, de Eiffeltoren, de Notre-Dame, het Louvre, het Musee d’Orsay en de Sacre Coeur zijn zo dichtbij dat je ze bijna kunt aanraken.

www.lemeurice.com

Claridges, Londen, Engeland Vanaf €534 per nacht

Dit hotel is Mayfair is een echt ‘Art Deco juweeltje’. Claridges is zeer populair bij claridgesberoemdheden, heeft koninklijke connecties en beschikt over een restaurant onder de leiding van sterrenchef Gordon Ramsay.

www.claridges.co.uk

Adlon Kempinski, Berlijn, Duitsland Vanaf €240 per nacht

Het Adlon hotel lokt een gevoel van ontzag uit bij aankomst. Het hotel ligt op een

Adlon

fantastische locatie, naast de belangrijkste poort van Berlijn, de Brandenburger Tor. Het Adlon begrijpt de kunst van gastvrijheid: het personeel is zeer attent, het interieur is smetteloos en het restaurant heeft een Michelin ster.

www.kempinski.com

Anassa, Polis, Cyprus Vanaf €430 per nacht

Anassa is het Griekse woord voor ‘koningin’. Dit luxueuze 5-sterrenhotel maakt zijn naam zeker waar. Alleen al de ligging is royaal, aan de mediterrane kust van Cyprus met prachtig omringend landschap. Het resort heeft de charme van een traditioneel Cypriotisch dorpje. AnassaHet hotel beschikt over een vermaarde luxe spa in Romeinse stijl en vijf toprestaurants die seizoensgebonden gerechten serveren. Ideaal voor als je niet naar een grote stad wilt, maar op vakantie naar Cyprus.

www.anassa.com.cy

Post a Comment

#Volg ons op Instagram