Op vakantie? Vlieg nu met 10 euro korting!

Op vakantie? Vlieg nu met 10 euro korting!

SchipholTickets.nl is een online aanbieder van goedkope vliegtickets. Of je nu weg wilt gaan met vrienden voor een voetbal reis naar Barcelona, formule 1 reis naar Kuala Lumpur of lekker op vakantie naar Dubai. Je kan nu gemakkelijk alle luchtvaartmaatschappijen vergelijken naar de bestemming waar je heen wilt en zelf bepalen welk schema of prijs het beste is.

Speciaal voor Mannenstyle hebben zij een actie waarbij je korting krijgt op je boeking. Boek nu je vliegtickets op SchipholTickets.nl en ontvang €10,- korting. De korting is geldig bovenop de kortingen die al gelden op de website. Je hoeft alleen de onderstaande code op de website te vermelden in stap 3 en de korting wordt direct verrekend met het eindbedrag.

Code: MANNENSTYLE geeft €10,- per boeking korting!

Goedkoop vliegen begint dus op SchipholTickets.nl

SchipholTickets is lid van het ANVR en SGR, zodat je altijd online kan boeken zonder zorgen. Mocht je vragen hebben dan staat ons team aan reisprofessionals

altijd voor je klaar. Je staat niet in de wacht voor je vragen en krijgt direct een van onze medewerkers aan de lijn om alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

SchipholTickets.nl heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel en hopen zo het boeken van je vliegticket nog gemakkelijker te maken.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram