Boxers Designed by Women for Men

Boxers Designed by Women for Men

Vrouwen weten precies hoe ze een man het liefste zien. In bijna niks. Maar wel in stijl. Dat is de Pauli4Men boxer. Check out the latest, hottest models!

Top quality

Boxers van Pauli4Men zijn van de hoogste kwaliteit. Het short behoudt zijn strakke model dankzij de samenstelling: een mix van 95% katoen en 5% elasthaan. Het product is gewoon wasbaar in de machine; op 40 graden blijft je unieke exemplaar het langst mooi.

The story of Pauli4Men

Founder van Pauli4Men is de Nederlandse Pauline Mulder. Pauline was een top tennisspeelster in haar tienerjaren, een passie die ze nu voortzet in deze sportieve kledinglijn. Als fashion- en trendlover, topsporter, maar ook levensgenieter pur sang, zit Pauline altijd bovenop mode en trends. Pauline combineert haar fashion sense met haar ervaring uit de sportwereld. Pauli4Men is daarvan het resultaat.

Fashion Forward!

What do women want? Hoe zien zij de man het liefst in onderkleding? Zo is Pauli4Men geboren. Trendy, classy underwear, designed by women for men! Een goed zittende boxer, van hoge kwaliteit en uniek in zijn soort.

Bekijk hier de website: Pauli4men.com

1 Comment

  • MannenStyle
    18 april 2013

    Mannenstyle.nl heeft deze boxers al in zijn bezit en zitten perfect!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram