Nieuwe collectie bij Score online

Nieuwe collectie bij Score online

De Spring Collection 2013 is vanaf nu verkrijgbaar bij Score, de jeans store voor mannen. Zowel in de Score winkels door Nederland, België en Duitsland als in de webshop score.nl is de nieuwe voorjaarscollectie van topmerken als G-Star RAW, Chasin’, Diesel en Replay verkrijgbaar.

Jeans

Score weet de trends van 2013 te vertalen naar een brede collectie van topmerken. Op het gebied van jeans zien we in de Spring Collection 2013 vooral coloured jeans, dry denims en tapered fits. 

Coloured Jeans

Een trend in de wereld die denim heet zijn de coloured jeans. Coloured jeans is simpel gezegd een gekleurde denim. Bij Score zie je dat de topmerken G-Star RAW, Chasin’, Diesel en Replay frisse kleuren in hun aanbod doorvoeren. Tip van Score: combineer je coloured jeans met een denim shirt and you are ready to go!

Dry Denim

Een dry denim is een denim die niet gewassen is. Meestal krijgt een jeans zijn karakteristieke uiterlijk door het specifieke ‘wash’ proces dat de jeans ondergaat. De dry denim is niet gewassen door de fabrikant, maar zal in de loop van der tijd vervagen en een natuurlijk ‘gedragen’ effect krijgen. Dat vervagen zal voornamelijk plaatsvinden op de plekken waar de broek tijdens het dragen het meest ‘belast’ wordt. Was een dry denim zo min mogelijk om dit natuurlijke proces te behouden.

Eerder was de dry denim gereserveerd voor de jeanskenners en -liefhebbers, tegenwoordig is het uitgegroeid tot een ‘publiek bezit’ en een must have. Mooie exemplaren uit het Score assortiment zijn de G-Star RAW Red Listing, Zeker het bekijken waard!

Tapered fit

Een tapered fit valt normaal op de bovenbenen, maar wordt vanaf de knie naar beneden smaller. De jeans worden dit jaar smaller (veel slim fits) en zitten strakker. Goed in combinatie met sneakers. Schoenen heeft Score trouwens ook ;).

T-shirts

Score heeft een breed assortiment aan heren t-shirts. T-shirts met graphics, tees met all over prints en met speciale chestpockets. Ook basic tees zijn natuurlijk verkrijgbaar.

Replay komt dit voorjaar met heren t-shirts met rijke graphics. Replay past de pasvorm aan op de lopende trends, de fits zijn wijder. Chasin’ laat de creatieve kracht zien met mooi uitgewerkte graphics.

Het Italiaanse jeansmerk Diesel heeft een plek veroverd in het assortiment van Score en het aandeel in het gehele assortiment is het afgelopen jaar gegroeid. De Diesel tees dit voorjaar hebben prachtige graphics, zoals de welbekende Mohawk.

Topmerken G-Star RAW, Chasin’, Diesel en Replay

Naast de Spring Collection 2013 van de merken G-Star RAW, Chasin’, Diesel en Replay is de Spring Collection gevuld met merken als SOMS, PME Legend, Superdry en Hilfiger Denim. Met deze topmerken heeft Score een breed assortiment. De Score staff staat klaar om je te adviseren in je keuze voor dit voorjaar. Laat je inspireren.

Bekijk hier de Score Spring Collection 2013 >>

Post a Comment

#Volg ons op Instagram