Netflixtip: ‘Bloodline’ is meeslepend en ongekend spannend

Netflix Bloodline

Netflixtip: ‘Bloodline’ is meeslepend en ongekend spannend

Netflix Bloodline

Nog op zoek naar een goede serie? Op Netflix Bloodline online kijken is het antwoord. De serie Bloodline op de streaming-dienst is de perfecte serie-tip voor dit moment..

Het begon allemaal toen ik keer dacht: “Bloodline? Nou, weet je wat… ik geef het een kans.” Eenmaal begonnen aan Bloodline, kwam ik erachter dat ik niet kon stoppen met kijken. Het werd uiteindelijk een dagje bingewatchen. Dan weet je zeker dat je een goede serie aan het kijken bent. Maar waar gaat het over en waarom is het eigenlijk zo goed? Een vraag waar ik heel eenvoudig antwoord op kan geven.

Waar gaat Bloodline over?

Bloodline gaat over een familie, genaamd familie Rayburn, en zij leven in de prachtige Florida Keys. Het is een familie die bekend staat als zeer respectabel en zij worden enorm gewaardeerd in en rondom The Keys.

Centraal in het verhaal staat een ouder echtpaar, Robert en Sally Rayburn. Zij beheren al jarenlang een zeer succesvol vakantieoord aan de zee. Robert Rayburn is toch wel het opperhoofd van de familie te noemen. Samen met Sally hebben zij een 4 kinderen, te weten: John, Meg, Kevin en Danny. John, Meg en Kevin lijken in eerste instantie alles op een rijtje te hebben. Daarentegen is Danny toch wel enigszins de verschoppeling te noemen. Dat hij door de familie als het zwarte schaap wordt gezien, blijkt maar weer eens wanneer er een familiereünie wordt georganiseerd. Er komen allerlei sentimenten tezamen en dit is het startpunt van een verhaal vol geheimen, duistere geheimen en familieproblematiek.

Netflix Bloodline online kijken

Wat is er zo goed aan Bloodline?

Je hebt wel eens van die boeken waarvan men zegt: “Dat is een echte pageturner.” Je blijft bladeren, omdat je wilt weten hoe het verder gaat. Dat is exact hetzelfde bij Bloodline. Je blijft maar kijken, omdat je nieuwsgierig bent naar hoe het verhaal zich ontwikkelt. Een familie die niet functioneert en allerlei geheim herbergt, is natuurlijk fantastisch om naar te kijken.

Daarnaast leef je ontzettend mee met de hoofdpersonen. Op de een of andere vreemde manier ben je vanaf aflevering 1 verbonden met de hoofdpersonen. De spanning is bij vlagen ondraaglijk en je bent geneigd een kant te kiezen. Op moment dat je een kant kiest, ontstaat er een strijd en ga je onbewust meedoen in deze familiaire strijd.

De afleveringen lijken soms wat traag te zijn, maar juist door de specifieke snelheid kan de spanning je soms onder de huid kruipen.

Dit verhaal speelt zich af in een schitterende omgeving, de Florida Keys. Het ligt in de staat Florida en bestaat uit allemaal kleine eiland. De Keys bestaan voornamelijk uit koraalrots en eiland met mangroven. Er hangt een warm, tropisch sfeertje en de beelden onderstrepen dit op schitterende wijze.

Trailer Bloodline

Bekijk hier de spannende trailer van Netflix Bloodline of hierboven. Ik kan je aanraden om ieder geval 2 afleveringen te proberen. Sterker nog, ik daag je uit om de eerste twee aflevering te bekijken. Wedden dat je daarna benieuwd bent naar hoe het verder gaat?

 

Dit artikel is geschreven door Nick Keijzer, creatief tekstschrijver voor onder meer Ucare Loopbaanbegeleiding en mede-eigenaar van Uitgesproken Gasten.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram