Het Breil Beaubourg horloge.. Zó sexy dat zíj hem wil dragen..

Het Breil Beaubourg horloge.. Zó sexy dat zíj hem wil dragen..

breil-beaubourg-horloge

Luxe horlogemerk Breil introduceert een bijzonder verleidelijk horloge met de nieuwe Beaubourg collectie. Maar pas op, dit horloge met karakteristiek Italiaans design zal niet veilig zijn voor vrouw en vriendin..

We kennen allemaal de aantrekkelijke reclames van Breil die worden begeleid met de tekst “Don’t touch my Breil”. Met de gloednieuwe Breil Beaubourg zal dit echter moeilijker worden dan ooit te voren, want deze unisex collectie naar typisch Italiaans ontwerp bestaat uit erg fraaie klokjes geschikt voor ons, maar tegelijkertijd ook voor hen; onze geliefde dames.

breil-beaubourg-horloge-unisex

De naam ‘Beaubourg’ is oorspronkelijk de titel van een beroemde Breil collectie uit 1978. Dit jaar zien we deze klassieker opnieuw in de markt terugkeren en daar de decembermaand voor de deur staat, zien we het horloge stiekem ook graag onder de kerstboom verschijnen.

De Breil Beaubourg heeft een ‘bold’ design en dit vertaalt zich naar bijvoorbeeld de kenmerkende horlogekast en de heerlijke lederen band met opvallende sluiting.

Het horloge is gebaseerd op het originele ontwerp van eind jaren ’70, maar kent uiteraard een upgrade naar de luxe Breil designstandaard van 2016. Ondanks dat de Beaubourg horloges technisch gezien dus modern zijn, speelt heritage en sentiment een belangrijke rol.

Het karakter van de collectie is authentiek en de Italiaanse spirit van Breil wordt extra benadrukt doordat bijvoorbeeld alle lederen horlogebanden zijn gemaakt van genuine Italian leather. Heb je overigens een voorkeur voor staal? De Beaubourg collectie wordt óók met schitterende mesh banden geleverd.

breil-beaubourg-horloge-hem-haar

Wat de collectie extra bijzonder maakt – en nog aantrekkelijker voor de komende feestmaand – is de zéér competitieve prijsstelling. De verleidelijke Breil horloges uit de Beaubourg collectie kennen namelijk een adviesprijs van slechts € 199,- (Artikelnummer: TW1528) en vind je hier.

Het enige dat je zult moeten accepteren is dat jouw horloge zo nu en dan is verdwenen, omdat zij hem draagt..

#DontTouchMyBreil

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram