Sneaker Scout: Puma en Kickslab Japan bundelen krachten voor Disc Blaze ‘Desert Trooper’

Sneaker Scout: Puma en Kickslab Japan bundelen krachten voor Disc Blaze ‘Desert Trooper’

puma-kicks-lab-disc-blaze-desert-trooper

PUMA en de Japanse premium sneaker boutique Kicks Lab hebben opnieuw samengewerkt om de klassieke Disc Blaze een badass makeover te geven.

De PUMA × Kicks Lab Disc Blaze ‘Desert Trooper’ is geïnspireerd door de materialen en patronen die worden gebruikt door de militaire krachten. De ivoor suède bovenzijde vertegenwoordigt de kleur van het woestijnzand onder de brandende hete zon. Het zwarte DISC System, de formstripe en de bovenste mesh geven een robuust contrast.

De Disc Blaze kennen we uit de jaren 90, toen de visuele tech rage zich op een hoogtepunt begaf. De sneaker beschikt over Trinomic technologie, bestaande uit lichte, rubberen zeshoekige cellen die meebewegen om te buigen, dempen en te stabiliseren.

puma-kicks-lab-disc-blaze-desert-trooper-2

De Disc Blaze is van een prestatiegerichte runner geëvolueerd tot een echte straat gecertificeerde sneaker met vele iteraties en kleurstellingen.

De Pumx x Kicks Lab Disc Blaze “Desert Trooper” is sinds 22 oktober te koop in Japan en zal worden uitgebracht bij geselecteerde wereldwijde retailers op 5 november. In Nederland zal de PUMA-serie beschikbaar zijn bij o.a.  Patta, Woei en Baskèts.

puma-kicks-lab-disc-blaze-desert-trooper-3

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram