BMW geeft futurisctische ‘TRON’ Vibes aan zijn i8 & i3 met de CrossFade Edities

BMW geeft futurisctische ‘TRON’ Vibes aan zijn i8 & i3 met de CrossFade Edities

bmw-i8-i3-crossfade-garage-italia-customs

In samenwerking met Garage Italia Customs, heeft BMW twee opvallende nieuwe versies van de i3 en i8 modellen onthuld met de naam ‘CrossFade’.

Werkend met geometrische vormen voor een gradient effect, werd deze onconventionele ‘look’ gecreëerd op basis van pop art’s optische kleurmenging theorie; wat simpelweg betekent dat het ontwerp speelt met de manier waarop onze geest de neiging heeft om aangrenzende kleuren te mengen om ons de indruk van te geven dat het ‘heel’ is in plaats van allemaal kleine deeltjes.

Na de Protonic Red i8, heeft de BMW i8 CrossFade enerzijds een ontwerp dat de auto siert door een horizontale reeks van driehoeken. Hetzelfde ontwerp is ook te vinden op de Alcantara bekleding van de middenconsole, de deurpanelen, de hele headliner en ook delen van het interieur.

Anderzijds beschikt de BMW i3 CrossFade over ontwerpeigenschappen met verticale detaillering, waar een reeks ronde vormen is gebruikt om het effect te creëren. Vergelijkbaar met de i8, kent het ontwerp in het interieur van de auto via high-end textiel en Alcantara oppervlakken.

bmw-i8-i3-crossfade-1

bmw-i8-i3-crossfade-2

bmw-i8-i3-crossfade-3

bmw-i8-i3-crossfade-4

bmw-i8-i3-crossfade-5

bmw-i8-i3-crossfade-6

bmw-i8-i3-crossfade-7

bmw-i8-i3-crossfade-8

bmw-i8-i3-crossfade-9

bmw-i8-i3-crossfade-10

bmw-i8-i3-crossfade-11

bmw-i8-i3-crossfade-12

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram