Nike Air Max Plus ‘Love/Hate’ Pack speciaal voor Europa

Nike Air Max Plus ‘Love/Hate’ Pack speciaal voor Europa

nike-air-max-plus-tn-love-hate-sneaker-pack

Nike zal eind deze maand speciaal voor Europa een speciale Air Max Plus, of Tuned 1/TN, pack lanceren. Verkrijgbaar in twee kleurstellingen, brengt de nieuwe “Love/Hate” sneaker pack een gewaagd zwart en vurig rood uiterlijk..

Bij de Air Max Plus sneakers zien we het bekende gaas en lakleer op de bovenzijde, rustend op een black-out zool met rode ‘air’. Het model heeft een vlamvormig patroon over de schoen met de andere kleur voor het maximale contrast.

Gezien het opvallende karakter van de sneakers, is het raadzaam om je te kleden in een kleur, passend bij het zwart en rood. Vermijd andere felle kleuren en denk qua stijl aan streetwear.

nike-air-max-plus-tn-love-hate-sneaker-pack-1

Onder andere Foot Locker EU kondigde onlangs deze sneakers aan via zijn Twitter-account [link], dus check de Nike Air Max Plus “Love Hate” edities vanaf 26 maart bij de retailer.

Tot slot nog een tip! Wil jij jouw vriendin eens goed verrassen? Dan is dit hét moment, er is nu namelijk een kortingscode beschikbaar voor 40% korting op alles voor dames op Nike.com. Een kans die jij als echte gentleman natuurlijk niet aan je voorbij kunt laten gaan!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram